Over Roks

Roks Totaaltechniek is een technisch installatiebedrijf die uw woning of bedrijfspand van alle technische installaties kan voorzien. Denk hierbij aan techniek in de breedste zin zoals: uw elektrotechnische installatie, warmte, koeling en uw sanitaire installatie. Wij kunnen alle techniek uit handen nemen en onze kracht zit hem dan ook in het totale technische plaatje. Wij gaan het liefst met u om de tafel om diverse oplossingen te bespreken en u goed te kunnen adviseren.

Historie

Roks Totaaltechniek is het resultaat van twee succesvolle bedrijven die zich aan elkaar verbonden hebben. Beide bedrijven hebben tientallen jaren ervaring, welke elkaar binnen Roks Totaaltechniek perfect aanvullen. Ons bedrijf biedt een totaaloplossing, omdat een klimaatoplossing niet meer zonder elektricien uitgevoerd kan worden en andersom. Door Roks Totaaltechniek in te schakelen haalt u direct vakmanschap op elk vlak binnen de techniek in huis.

Altijd een oplossing

Wij zijn kritisch, meedenkend, eerlijk en oplossingsgericht. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing. Zo eindigt u met een oplossing die niet alleen naar wens is, maar ook toekomstbestendig.

vierkant185015315_931784210951345_146056619167885265_n

Team Roks Totaaltechniek

Wij doen mee met Duchenne Heroes! Elk jaar rijden een aantal collega's mee met Duchenne Heroes. Wij zetten ons het hele jaar door in voor deze actie door middel van evenementen, inzamelingsacties of trainingsdagen.

Ook dit jaar rijden wij weer mee en zamelen hiermee geld in voor het Duchenne Parents Project en in het bijzonder voor Mees. Hierdoor werken wij aan het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne, het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne.

Aftellen tot Duchenne Heroes
Dag
Uur
Minuut
Seconde