Zonnepanelen

Met de huidige energietransitie worden zonnepanelen steeds populairder. Niet alleen is het een investering in uw eigen portemonnee, maar ook in het milieu. Zonnepanelen wekken 100% groene energie op en besparen u vanaf een termijn van 5 tot 7 jaar kosten op de energierekening. Daarbij worden huizen tegenwoordig sneller verkocht mét zonnepanelen.

PVT-panelen

Ook PVT-panelen worden steeds populairder. Dit zijn hybride zonnepanelen die niet alleen elektriciteit opwekken, maar ook warmte opwekken. De voorkant van het paneel bestaat uit zonnecellen en hieronder lopen leidingen waar water verwarmd wordt. Dit heeft dezelfde werking als een warmtepomp, waarbij luchtstromen gekoeld of verwarmd worden. PVT-panelen hebben over het algemeen een hogere energieopbrengst dan traditionele zonnepanelen, omdat ze dus een dubbele functie hebben.

Roks Totaaltechniek zorgt ervoor dat de zonnepanelen op een professionele manier worden geplaatst.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen of PVT-panelen? Wij voeren graag een check voor u uit en geven u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Subsidieregeling

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een subsidieregeling voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Bekijk hier het overzicht van de Rijksoverheid over subsidieregelingen. Daarnaast verwijzen wij u graag naar een van onze partner De Centrale BTW Teruggave, die u kan adviseren over het terugvragen van de BTW.

Heeft u een specifiek vraagstuk wat betreft zonnepanelen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

zonnenpanelen